LABORIT AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns LABORIT AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. LABORIT AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

LABORIT AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556562-4698.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-12900 alternativt besöka eller skicka post till LABORIT AB på följande adress Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar.

LABORIT AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I LABORIT AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gårdhage, Susanne Margareta som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva IT-konsultverksamhet inom verksamhets- utveckling, projektledning, systemering, systemutveckling, programmering, förvaltning och servicebyråverksamhet, försäljning av datautrustning, film och foto i dokumentatiossyfte samt koppling till IT-verksamheten. Köpa, sälja och förvalta värde- papper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.