Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp)

Västmanlands län

Information

556564-6303 är organisationsnummer för bolaget Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) finns i.

Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) har varit registrerat sedan 1998-12-22 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) så kan ni göra det på telefon genom 0220-45590 eller genom brev på följande adress:
Linnéatorget 4, 734 50, Kolbäck

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Livs i Kubik i Kolbäck AB (Hemköp) och det är Lindkvist, Cecilia Anna Maria som är född 1970 och har titeln VD, Lindkvist, Cecilia Anna Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Carl Marcus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adeen Norman, Margit Anita som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor