Morberg Maskin AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av anläggningsmaskiner och anläggningsinventarier, lantbruk, uthyrning av stallplatser och utbildning av ryttare, kapitalplacering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Morberg Maskin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Morberg Maskin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1999-03-22 så skapades Morberg Maskin AB och företaget är har F-skattsedel Morberg Maskin AB har haft det sedan 1999-01-01.

Morberg Maskin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556567-6235 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Morberg Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Morberg Maskin AB så går det att nå dem via telefon på 0220-43025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Morberg Maskin AB är Morberg, Carl-Eric som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Morberg, Sven Erik som är född 1933 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .