Strömsholms Värdshus AB

Västmanlands län

Information

Strömsholms Värdshus AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Strömsholms Värdshus AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömsholms Värdshus AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Strömsholms Värdshus AB har haft sedan 2000-01-01. Strömsholms Värdshus AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Strömsholms Värdshus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strömsholm , 734 94, Strömsholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-43698.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Strömsholms Värdshus AB Privat, ej börsnoterat.

Strömsholms Värdshus AB har idag 556569-0277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Strömsholms Värdshus AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet med musikunderhållning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Strömsholms Värdshus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carvenius, Rolf Christer Göte som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Carvenius, Carl-Christophe Göte S som är född 1981 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .