Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-04-20. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag ska trivas.

Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-10041.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag är Skanevall, Leif Rikard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skanevall, Jessica Helene som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Skanevall, Lars Martin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Skanevall, Leif Martin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Skanevall, Lisa Marie som är född 1984 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln RevisorYngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Åsby Kött & Vilthandel i Hallstahammar Aktiebolag har 556569-5011 som sitt organisationsnummer.