Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556571-1909.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0220-51505 alternativt besöka eller skicka post till Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag på följande adress Västeråsv. 7, 734 32, Hallstahammar.

Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Däckcenter i Hallstahammar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Gustavsson, Jan Göte som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Pettersson, Ann-Sofie Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med och service av däck, fälgar och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.