Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1999-08-16. Men sedan 1999-01-01 så har Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-13220.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, skatter och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB och det är följande personer, Ericson, Åsa Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Jan-Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB är 556573-9512.