Eldsboda Fastigheter AB

Västmanlands län

Information

556581-0206 är organisationsnummer för bolaget Eldsboda Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eldsboda Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Eldsboda Fastigheter AB finns i.

Eldsboda Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1999-12-01 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eldsboda Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eldsboda Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eldsboda Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eldsboda Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-23903 eller genom brev på följande adress:
Kanalv. 23, 734 40, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva fastighets- och kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eldsboda Fastigheter AB och det är Nordgren, Stig Tommy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Pirko Kaarina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,