Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB

Västmanlands län

Information

556587-1927 är organisationsnummer för verksamheten Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB finns i.

Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB har varit registrerat sedan 2000-03-07 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5915604 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva VVS-service och VVS-installationer samt industriservice och sanering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Säby Ventilationsteknik i Kolbäck AB och det är Jansson, Mats Kurth Örjan som är född 1961 och har titeln VD, Jansson, Mats Kurth Örjan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Susanne Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,