Hallsta Städ AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra städ- och tvättservice samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva verksamhet med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallsta Städ AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Hallsta Städ AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2000-09-22 så skapades Hallsta Städ AB och bolaget är har F-skattsedel Hallsta Städ AB har haft det sedan 2000-10-09.

Hallsta Städ AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556597-5538 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Hallsta Städ AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Hallsta Städ AB så går det att nå dem via telefon på 0220-20085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallsta Städ AB är Karlsson, Jan Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kathrin Eva-Li Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .