Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är ett av dem. Statusen för Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är att Bolaget är aktivt.

Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB ska trivas.

Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom ägande i andra företag utföra elinstallationer samt ävensom idka härmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-40588.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Jörgen -Andersson, Ulf Mikael.

De som är på något sätt har med Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB är Andersson, Jan Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Caroline som är född 1963 och har titeln Suppleant, Vester Andersson, Berit Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Jörgen Anderssons El i Kolbäck AB har 556599-1881 som sitt organisationsnummer.