Djurkliniken Köping AB

Västmanlands län

Information

Djurkliniken Köping AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I Djurkliniken Köping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thunberg, Anders Harald som är född 1963 och har titeln VD, Thunberg, Anders Harald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Inga Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellberg, Rolf Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Johansson, Helena Cecilia som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Djurkliniken Köping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Djurkliniken Köping AB på telefon 0221-71609.

Bolaget skall bedriva djursjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Djurkliniken Köping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Djurkliniken Köping AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Djurkliniken Köping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Djurkliniken Köping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Djurkliniken Köping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Djurkliniken Köping AB har 556601-8262 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.