MedTec Nordic AB

Västmanlands län

Information

MedTec Nordic AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I MedTec Nordic AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frejd, Håkan Urban som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frejd, Elsa Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MedTec Nordic AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MedTec Nordic AB på telefon 0220-14660.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet och marknadsföring försäljning inom området medicinteknik och läkemedelsnära produkter samt verksamhet inom området aktiv fritid för funktionshindrade och därmed förenlig verksamhet.

Idag är MedTec Nordic AB av bolagstypen Aktiebolag.

MedTec Nordic AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MedTec Nordic AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och MedTec Nordic AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-04-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MedTec Nordic AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MedTec Nordic AB har 556601-8908 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.