VeTA bolaget Aktiebolag

Västmanlands län

Information

VeTA bolaget Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där VeTA bolaget Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. VeTA bolaget Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket VeTA bolaget Aktiebolag har haft sedan 2001-07-13. VeTA bolaget Aktiebolag har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till VeTA bolaget Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 1 C, 734 30, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-29191.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är VeTA bolaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

VeTA bolaget Aktiebolag har idag 556607-3481 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Frykman, Stig Ole Folkesson -Stigelius, Ingalill Marita Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för VeTA bolaget Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning, konferensverksamhet och kompetensutveckling inom veterinärmedicin och djursjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

I VeTA bolaget Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stigelius, Ingalill Marita som är född 1955 och har titeln Extern VD, Frykman, Stig Ole Folkesson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ask, Göran Johannes som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Behring, Charlotta Malena som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bredelius, Inga-Karin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .