Finntorpets Mekaniska Holding AB

Västmanlands län

Information

Finntorpets Mekaniska Holding AB är ett av många företag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Finntorpets Mekaniska Holding AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Finntorpets Mekaniska Holding AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-03-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västeråsv. 5, 734 51, Kolbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Finntorpets Mekaniska Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-41200.

Hallstahammar arbetar för att företag som Finntorpets Mekaniska Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Finntorpets Mekaniska Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall försälja metallegotillverkning främst för skärande bearbetning, konstruktion och tillverkning av verktyg för mekanisk verkstadsindustri och plastindustri och att som moderbolag leda och administrera sådan verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Finntorpets Mekaniska Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fenjesjö, Stig Olof -Lindvall, Stig Tommy Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Finntorpets Mekaniska Holding AB och det är följande personer, Fenjesjö, Stig Olof som är född 1950 och har titeln VD, Fenjesjö, Stig Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Stig Tommy Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fenjesjö, Ansa Aulikki som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lund, Åsa Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor.LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Finntorpets Mekaniska Holding AB är 556608-9057.