Autoelektriska i Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

Autoelektriska i Hallstahammar AB är en verksamhet som finns i Hallstahammar. I Autoelektriska i Hallstahammar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wenna, Juhani Mikael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wenna, Rigmor Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Autoelektriska i Hallstahammar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Autoelektriska i Hallstahammar AB på telefon 0220-16550.

Föremålet för bolagets verksamhet är reparation av fordon samt försäljning av reservdelar och tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Autoelektriska i Hallstahammar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Autoelektriska i Hallstahammar AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Autoelektriska i Hallstahammar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-24 och Autoelektriska i Hallstahammar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-24.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Autoelektriska i Hallstahammar AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Autoelektriska i Hallstahammar AB har 556613-0141 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.