Tool UNI AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet avseende livsmedel, alkohol och tobak, utveckla datoranvändarhjälpmedel och utveckla affärssystem för dessa produkter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tool UNI AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Tool UNI AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2001-11-29 så skapades Tool UNI AB och företaget är har F-skattsedel Tool UNI AB har haft det sedan 2004-04-22.

Tool UNI AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-29

556617-0212 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Tool UNI AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Tool UNI AB så går det att nå dem via telefon på 070-5979596 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tool UNI AB är Jonsson, Alf Samuel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Alf Sune som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vidh, Per Matthias som är född 1970 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .