CMT RÖR AB

Västmanlands län

Information

556621-5538 är organisationsnummer för verksamheten CMT RÖR AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CMT RÖR AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som CMT RÖR AB finns i.

CMT RÖR AB har varit registrerat sedan 2002-01-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för CMT RÖR AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

CMT RÖR AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CMT RÖR AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CMT RÖR AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-37111 eller genom brev på följande adress:
S. Billstag. 23, 722 40, Västerås

Bolaget skall bedriva golvslipning, parkettläggning, svetsning och montering av rostfria rör och tankar, trädgårdsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CMT RÖR AB och det är Brunnsberg, Karl Michael Torbjörn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingvar Torbjörn som är född 1953 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,