La Vie AB

Västmanlands län

Information

La Vie AB är ett av många företag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som La Vie AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

La Vie AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-03.

La Vie AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-03-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergslagsv. 15 B, 734 40, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på La Vie AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-29974.

Hallstahammar arbetar för att företag som La Vie AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för La Vie AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva vård av boende för psykiskt sjuka, missbrukare, personer med sociala problem. Handledning av vårdpersonal. Föreläsningar inom psykiatri och sociala områden. Äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för La Vie AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till La Vie AB och det är följande personer, Thorsell, Lars Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Jaana Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för La Vie AB är 556624-4587.