DVB Racing Aktiebolag

Västmanlands län

Information

DVB Racing Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som DVB Racing Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DVB Racing Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-06-21.

DVB Racing Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-04-09. Men sedan 2002-06-21 så har DVB Racing Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kokillg. 9, 721 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DVB Racing Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som DVB Racing Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DVB Racing Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall driva reklam- och träningsverksamhet inom motorsport samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DVB Racing Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DVB Racing Aktiebolag och det är följande personer, Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DVB Racing Aktiebolag är 556625-2424.