Blomgaraget i Västerås AB

Västmanlands län

Information

556641-0758 är organisationsnummer för bolaget Blomgaraget i Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomgaraget i Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Blomgaraget i Västerås AB finns i.

Blomgaraget i Västerås AB har varit registrerat sedan 2003-03-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomgaraget i Västerås AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Blomgaraget i Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blomgaraget i Västerås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Blomgaraget i Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom 021-141275 eller genom brev på följande adress:
Kokillg. 1, 721 33, Västerås

Bolaget skall bedriva handel med blommor och tillbehör. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomgaraget i Västerås AB och det är Karlsson, Karl Bengt Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedervall, Jacki Lena Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,