Irstaskåp AB

Västmanlands län

Information

Irstaskåp AB är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Irstaskåp AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Irstaskåp AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-10-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Cementv. 4, 734 32, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Irstaskåp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-26460.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Irstaskåp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Irstaskåp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall förse fordonsindustrin med olika typer av lastbärare och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Irstaskåp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Irstaskåp AB och det är följande personer, Laurén, Ernst Jan Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Nils Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Irstaskåp AB är 556650-6589.