Vänsta Ridhus Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Vänsta Ridhus Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Vänsta Ridhus Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Vänsta Ridhus Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-02-12 och har organisationsnummer 556651-6919.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5807979 alternativt besöka eller skicka post till Vänsta Ridhus Aktiebolag på följande adress Vänsta 1, 734 51, Kolbäck.

Vänsta Ridhus Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-02-12.

I Vänsta Ridhus Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ström, Lars-Göran Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Roepstorff, Nina som är född 1961 och har titeln Suppleant , Ström, Helena Ann-Sofi som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva ridhusverksamhet, uthyrning av boxplatser, utbildning inom hästsektorn, jordbruk, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.