Sångbäcken Projekt AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Sångbäcken Projekt AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sångbäcken Projekt AB är ett av dem. Statusen för Sångbäcken Projekt AB är att Bolaget är aktivt.

Sångbäcken Projekt AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-15. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Sångbäcken Projekt AB ska trivas.

Sångbäcken Projekt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta mark och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sångbäcken Projekt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Sångbäcken Projekt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Sångbäcken Projekt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-51680.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sångbäcken Projekt AB är Ahlén, Jan Håkan som är född 1955 och har titeln VD, Saldner, Hans-Göran Elis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlén, Jan Håkan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Sångbäcken Projekt AB har 556664-1063 som sitt organisationsnummer.