Assarsson Häst AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Assarsson Häst AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Assarsson Häst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Assarsson Häst AB är momsregistrerat sedan2004-11-11 och har organisationsnummer 556664-3457.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8745940 alternativt besöka eller skicka post till Assarsson Häst AB på följande adress Södervärnsg. 3 A, 214 27, Malmö.

Assarsson Häst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Assarsson Häst AB så sitter följande personer i styrelsen: , Feldt, Hakon Joakim som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med hästar, tränings- och tävlingsverksamhet utbildning av häst och ryttare, försäljning av hästrelaterade produkter samt därmed förenlig verksamhet.