Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556668-8270.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 016-147130 alternativt besöka eller skicka post till Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB på följande adress Fristadstorget 3, 632 20, Eskilstuna.

Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hotell Skantzensjön & Konferens i Hallstahammar AB så sitter följande personer i styrelsen: , Campese, Francesco som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet, fastighets- och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.