Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB. Det finns flera verksamheter som liknar Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-04-23 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2004-11-01 så har Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB varit registrerat och sedan 2004-11-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mog. 78, 734 36, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB så kan ni göra det på 0220-14121.

Bolagets verksamhet är konsulttjänster och entreprenader inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Höglund, Reine Karl-Olov som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Bjarne Carl-Johan som är född 1967 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Reine Höglund Mark & Byggentreprenader AB har 556669-6414 som sitt organisationsnummer.