Eriksson & Rathje Bygg Holding AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är ett av dem. Statusen för Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-25. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Eriksson & Rathje Bygg Holding AB ska trivas.

Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Eriksson & Rathje Bygg Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Eriksson & Rathje Bygg Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5369484.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Eriksson & Rathje Bygg Holding AB är Eriksson, Karl Göran Axel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Sylvia Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Eriksson & Rathje Bygg Holding AB har 556681-1492 som sitt organisationsnummer.