J's Starka och Modiga AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och J's Starka och Modiga AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J's Starka och Modiga AB är ett av dem. Statusen för J's Starka och Modiga AB är att Bolaget är inaktivt.

J's Starka och Modiga AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J's Starka och Modiga AB ska trivas.

I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är att tillhandahålla personal till brukare med beviljad assistansersättning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J's Starka och Modiga AB inte är momsregistrerat.

Idag är J's Starka och Modiga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med J's Starka och Modiga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-40065.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med J's Starka och Modiga AB är Forsman, Jenny Katarina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Jenny Ann-Kristine som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Mats Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, .

J's Starka och Modiga AB har 556686-9482 som sitt organisationsnummer.