Top Rider Strömsholm AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med hästar och hästtillbehör, tävlingsverksamhet med häst samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Top Rider Strömsholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Top Rider Strömsholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2005-11-25 så skapades Top Rider Strömsholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Top Rider Strömsholm AB har haft det sedan 2006-03-30.

Top Rider Strömsholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556691-5517 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är Top Rider Strömsholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Top Rider Strömsholm AB så går det att nå dem via telefon på 0733-861610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Top Rider Strömsholm AB är Wallter, Monica Kristina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallter, Anders Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .