Sankon Sverige Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Sankon Sverige Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sankon Sverige Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sankon Sverige Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sankon Sverige Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Sankon Sverige Aktiebolag ska trivas.

Sankon Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sanering och reparation av elektrisk och elektronisk utrustning inom hem och hushåll,industrier, kontors- och verkstadsmiljöer och övriga offentliga lokaler samt förvaltning av fast och lös egendom,samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sankon Sverige Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Sankon Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Sankon Sverige Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-17085.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sankon Sverige Aktiebolag är Horneman, Johnny Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Horneman, Johnny Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sankon Sverige Aktiebolag har 556693-6596 som sitt organisationsnummer.