Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556697-9653.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB på följande adress Valhall Solhem , 734 91, Hallstahammar.

Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-22.

I Hjärnskrynklarna i Hallstahammar AB så sitter följande personer i styrelsen: , Pfeiffer Mårtensson, Britt Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva psykoterapi, konsultation inom arbetslivsfrågor, utbildning samt kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.