Västsvenska Bygg & Entreprenad AB

Västmanlands län

Information

Västsvenska Bygg & Entreprenad AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I Västsvenska Bygg & Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hägglund, Bo Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Ann-Marie som är född 1977 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Västsvenska Bygg & Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Västsvenska Bygg & Entreprenad AB på telefon 070-8178142.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt därmed förening verksamhet.

Idag är Västsvenska Bygg & Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Västsvenska Bygg & Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Västsvenska Bygg & Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Västsvenska Bygg & Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västsvenska Bygg & Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Västsvenska Bygg & Entreprenad AB har 556706-4737 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.