SDE Tribun AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning och försäljning och tillverkning av eventmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SDE Tribun AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är SDE Tribun AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2006-07-05 så skapades SDE Tribun AB och bolaget är har F-skattsedel SDE Tribun AB har haft det sedan 2006-09-21.

SDE Tribun AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-21

556707-3613 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är SDE Tribun AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med SDE Tribun AB så går det att nå dem via telefon på 021-301700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SDE Tribun AB är Johnsson, Patrik Erik som är född 1968 och har titeln VD, Johnsson, Patrik Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Jonatan Henrik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .