Richard Persson Form AB

Västmanlands län

Information

Richard Persson Form AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I Richard Persson Form AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Richard Börje som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Annette Eva som är född 1973 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Richard Persson Form AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Richard Persson Form AB på telefon 0221-10545.

Bolaget ska bedriva grafisk formgivning, tidnings- och bokproduktion samt utgivning, grafiska lösningar åt företag och föreningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Richard Persson Form AB av bolagstypen Aktiebolag.

Richard Persson Form AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Richard Persson Form AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Richard Persson Form AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Richard Persson Form AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Richard Persson Form AB har 556707-9065 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.