Wreeby Sjukgymnastik AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Wreeby Sjukgymnastik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Wreeby Sjukgymnastik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Wreeby Sjukgymnastik AB är momsregistrerat sedan2008-09-25 och har organisationsnummer 556709-0666.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8852397 alternativt besöka eller skicka post till Wreeby Sjukgymnastik AB på följande adress Åskebro 5, 734 93, Kolbäck.

Wreeby Sjukgymnastik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-14.

I Wreeby Sjukgymnastik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Leif-Åke Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska utföra sjukgymnastiska behandlingar, ge konsultationer, föreläsningar, rådgivning, behandlingar inom friskvård, försäljning av produkter och preparat inom friskvård och därmed förenlig verksamhet.