Sandviks Bilservice AB

Västmanlands län

Information

Sandviks Bilservice AB är ett bolag som finns i Hallstahammar. I Sandviks Bilservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahrenius, Jan Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallkvist, Karl Anders Manfred som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sandviks Bilservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sandviks Bilservice AB på telefon 0220-20150.

Bolaget skall bedriva bilservice, bildemontering, försäljning av reservdelar, försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sandviks Bilservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sandviks Bilservice AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sandviks Bilservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-16 och Sandviks Bilservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandviks Bilservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sandviks Bilservice AB har 556709-0732 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.