S Control AB

Västmanlands län

Information

S Control AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där S Control AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. S Control AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket S Control AB har haft sedan 2007-04-28. S Control AB har funnits sedan och 2007-04-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till S Control AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vinbärsv. 8, 734 31, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-17770.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är S Control AB Privat, ej börsnoterat.

S Control AB har idag 556713-1429 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S Control AB

Bolagets skall bedriva kvalitets och allkontroll av fästelement. Bearbetning, montering och packetering av fästelement. Viss personaluthyrning och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I S Control AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindbom, Sonja Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Maria Victoria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .