Kimmo Niva Byggservice KNB AB

Västmanlands län

Information

Kimmo Niva Byggservice KNB AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Kimmo Niva Byggservice KNB AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kimmo Niva Byggservice KNB AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kimmo Niva Byggservice KNB AB har haft sedan 2007-05-24. Kimmo Niva Byggservice KNB AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kimmo Niva Byggservice KNB AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 12, 734 35, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2422402.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kimmo Niva Byggservice KNB AB Privat, ej börsnoterat.

Kimmo Niva Byggservice KNB AB har idag 556713-2997 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kimmo Niva Byggservice KNB AB

Föremålet för bolagets verksamhet är reparation av produktionslådor av trä och plåt till verkstadsindustrin samt svets och byggarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Kimmo Niva Byggservice KNB AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niva, Kimmo Rainer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Niva, Eila Marja som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .