Kapetia AB

Västmanlands län

Information

Kapetia AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Kapetia AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kapetia AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kapetia AB har haft sedan 2006-12-23. Kapetia AB har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kapetia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9169499.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kapetia AB Privat, ej börsnoterat.

Kapetia AB har idag 556717-4569 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kapetia AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att idka - handel med byggvaror, fastigheter och värdepapper, - utföra byggnationer, - förvaltning fast och lös egendom, - administrativ och ekonomisk konsultation. Samt därmed förenlig verksamhet.

I Kapetia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lööf, Bengt Thomas som är född 1963 och har titeln VD, Lööf, Bengt Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Torelli, Lena Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisor, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln RevisorCagi AB som är född och har titeln Revisor, .