Bergslagens Handel & Utbildning AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bergslagens Handel & Utbildning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Bergslagens Handel & Utbildning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Bergslagens Handel & Utbildning AB är momsregistrerat sedan2007-01-11 och har organisationsnummer 556718-8122.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-10190 alternativt besöka eller skicka post till Bergslagens Handel & Utbildning AB på följande adress Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar.

Bergslagens Handel & Utbildning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-11.

I Bergslagens Handel & Utbildning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Söderström, Erik Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara att idka: -handel med containers, ombyggnationer och konstruktioner av ombyggnationer. -Utbildning i samband med användande av containers. -Försäljning av nyproducerade hus och byggnadsmaterial till hus såsom golv, dörrar, fönster. -Lagerhållning av byggnadsmaterial till husproduktion och kajaker. -Utbildning och föreläsning i kommunikation, ledarskap, gruppers utveckling, droger. -Förvaltning av skogs- och bostadsfastigheter. -Import av kajaker och byggnadsmaterial till hus, för försäljning till grossist, detaljist och konsument och -Handel med råvaror såsom grus och skog. -Handel med värdepapper. samt därmed förenlig verksamhet.