Kolbäcks Måleriservice AB

Västmanlands län

Information

Kolbäcks Måleriservice AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Kolbäcks Måleriservice AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kolbäcks Måleriservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kolbäcks Måleriservice AB har haft sedan 2007-05-03. Kolbäcks Måleriservice AB har funnits sedan och 2007-05-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kolbäcks Måleriservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6633365.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kolbäcks Måleriservice AB Privat, ej börsnoterat.

Kolbäcks Måleriservice AB har idag 556728-2321 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kolbäcks Måleriservice AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra måleriarbete och service, renoveringar, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Kolbäcks Måleriservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pitkäkangas, Henri Erik som är född 1965 och har titeln VD, Pitkäkangas, Henri Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ålgars, Susann Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .