Hansson & Vrethed AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Hansson & Vrethed AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hansson & Vrethed AB är ett av dem. Statusen för Hansson & Vrethed AB är att Bolaget är aktivt.

Hansson & Vrethed AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hansson & Vrethed AB ska trivas.

Hansson & Vrethed AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-28. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadskonstrukion, byggritningar, byggkonsultupprdag, dataprogrammering och försäljning av programvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hansson & Vrethed AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Hansson & Vrethed AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Hansson & Vrethed AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-12460.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hansson & Vrethed AB är Vrethed, Harri Einar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Marcus George som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Hansson & Vrethed AB har 556731-8489 som sitt organisationsnummer.