rocan system AB

Västmanlands län

Information

rocan system AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där rocan system AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. rocan system AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket rocan system AB har haft sedan 2007-06-21. rocan system AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till rocan system AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lidbecksg. 19, 734 30, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-14854.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är rocan system AB Privat, ej börsnoterat.

rocan system AB har idag 556731-8810 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för rocan system AB

Bolaget ska bedriva utveckling och marknadsföring av verktyg och system för beröringsfri mätning.

I rocan system AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Rolf Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lena Elisabet som är född 1976 och har titeln Suppleant, Anell, Folke Evald som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .