T. Sörensen Elservice AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och T. Sörensen Elservice AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och T. Sörensen Elservice AB är ett av dem. Statusen för T. Sörensen Elservice AB är att Bolaget är aktivt.

T. Sörensen Elservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-24. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som T. Sörensen Elservice AB ska trivas.

T. Sörensen Elservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av elartiklar samt service och installation inom elsektorn och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Sörensen Elservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22.

Idag är T. Sörensen Elservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med T. Sörensen Elservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4442617.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med T. Sörensen Elservice AB är Sörensen, Tommy Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Britt Elsy Erika som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

T. Sörensen Elservice AB har 556738-6965 som sitt organisationsnummer.