PMG Produktion AB

Västmanlands län

Information

PMG Produktion AB är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som PMG Produktion AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PMG Produktion AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-12-06.

PMG Produktion AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-10-19. Men sedan 2007-12-06 så har PMG Produktion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Videv. 1, 734 38, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PMG Produktion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15270.

Hallstahammar arbetar för att bolag som PMG Produktion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PMG Produktion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och försäljning av mekanisk bearbetning av ståldetaljer till tillverkningsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för PMG Produktion AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PMG Produktion AB och det är följande personer, Gustafsson, Per Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Mari Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PMG Produktion AB är 556740-6755.