Krutholmen AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva fastighetsprojektering, byggnation, konsultverksamhet och rådgivning i ekonomiska och kommersiella frågor, handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Krutholmen AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Krutholmen AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 2008-03-03 så skapades Krutholmen AB och bolaget är har F-skattsedel Krutholmen AB har haft det sedan 2008-06-12.

Krutholmen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-06-12

556752-8525 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Krutholmen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Krutholmen AB så går det att nå dem via telefon på 070-9169499 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Krutholmen AB är Törnå, Mats Gunnar som är född 1958 och har titeln Extern VD, Melin, Anders Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Näss, Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Fredrik Lars Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Erik Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Hans Roger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotBergstrand, Henry Börje Ingemar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lindeberg-Lindvet, Rein-Valter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.