Strömsviks Gård

Västmanlands län

Information

560924-XXXX är organisationsnummer för bolaget Strömsviks Gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strömsviks Gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Strömsviks Gård finns i.

Strömsviks Gård har varit registrerat sedan 1997-04-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strömsviks Gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Strömsviks Gård är och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Strömsviks Gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Strömsviks Gård så kan ni göra det på telefon genom 0220-43013 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk med binäringar.

Det finns olika personer som har en koppling med Strömsviks Gård och det är Nilsson, Per Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,