Sallfix Tele & Data Consulting

Västmanlands län

Information

Sallfix Tele & Data Consulting hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Sallfix Tele & Data Consulting finns. I Hallstahammar så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sallfix Tele & Data Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Sallfix Tele & Data Consulting har haft sedan 2004-05-06. Sallfix Tele & Data Consulting har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sallfix Tele & Data Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5199595.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Sallfix Tele & Data Consulting har idag 570405-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sallfix Tele & Data Consulting

Konsultation, tele och datanät. Installation av teletekniska anläggningar. Förläggning av kabel imark, tele och bredband.

I Sallfix Tele & Data Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Helge Ingemar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .