Lena Stridsman - rådgivning

Västmanlands län

Information

570613-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lena Stridsman - rådgivning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lena Stridsman - rådgivning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hallstahammar som är den kommunen som Lena Stridsman - rådgivning finns i.

Lena Stridsman - rådgivning har varit registrerat sedan 1997-01-20 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lena Stridsman - rådgivning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Lena Stridsman - rådgivning är och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är .

Firmatecknare för Lena Stridsman - rådgivning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lena Stridsman - rådgivning så kan ni göra det på telefon genom 0220-43427 eller genom brev på följande adress:

Epilepsirådgivning, dietkonsult, sjuksköterskekonsult, psyko- terapeut, hälsorådgivare samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lena Stridsman - rådgivning och det är Stridsman, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,